Μια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που προσφέρει έργα υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές. 

Η νεότευκτη εταιρεία είναι η συμπληρωματική της φερέγγυας  εταιρείας Irakleous Constructions που βρίσκεται στο χώρο από το 1989. 

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό και αναπτυξιακό τομέα στη επαρχία Αμμοχώστου προσφέροντας ποικίλους και καινοτόμους τύπους ακινήτων, όλα κατασκευασμένα με τα υψηλότερα πρότυπα σε προνομιακές τοποθεσίες στην Αμμόχωστο. 

 Χάραξε τον δρόμο με νέα πρότυπα κατασκευής. 

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι η εταιρεία ΗΟΜΕΜΑKE, που αποτελείται από εξειδικευμένους ανθρώπους στο χώρο των ακινήτων, της επένδυσης και της υψηλής ποιότητας, κατάφερε να χαράξει τον δρόμο για νέα πρότυπα κατασκευής στην Κύπρο με απίστευτα ονειρικά ακίνητα. 

Τα έργα της ΗΟΜΕΜΑΚΕ απευθύνονται κυρίως σε νεαρά άτομα, ζευγάρια , οικογένειες που ξεκινάνε τώρα την ζωή τους , ανταποκρινόμενα σε σύγχρονα δεδομένα . 

Η εταιρεία ΗΟΜΕΜΑΚΕ ακολουθεί πάντα  τις  τελευταίες τάσεις στην κατασκευή ακινήτων και μ ΄αυτό το τρόπο κατάφερε να γίνει ο δημιουργός για αρκετά πρωτότυπα έργα στην επαρχία Αμμοχώστου. 

Το έργο Thetis της εταιρείας HOMEMAKE : Ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα με 10  υψηλής ποιότητας διαμερίσματα.  

Βρίσκεται σε μια από τις πιο προνομιακές περιοχές  του Κάππαρη και πολύ κοντά από την παραλία ΜΑΔΔ. 

Καθόλου τυχαίο που χαρακτηρίστηκε μήλο της Έριδος αφού βρίσκεται πολύ κοντά  σε όλες τις υπηρεσίες, σχολεία, τράπεζες και υπεραγορές, αλλά ταυτόχρονα τοποθετείται  σε μια γαλήνια  τοποθεσία, προσφέροντας την ηρεμία που χρειάζεται κάποιος από τις καθημερινές σκοτούρες. 

Η επιλογή του χώρου διαμονής ενός ανθρώπου είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Ανέκαθεν συνδεόταν με την οικογένεια και τη συντροφικότητα. Στο σπίτι εξάλλου διαμορφώνεται σε μεγάλο βαθμό η προσωπικότητα του ατόμου. Είναι γι’ αυτό που η αγορά της κατοικίας πρέπει να γίνεται με προσοχή και λαμβάνοντας υπόψιν τις σωστές παραμέτρους. 

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του υπερσύγχρονου συγκροτήματος  είναι η άνεση , η ποιότητα αφού είναι φτιαγμένο με υπερσύγχρονα υλικά , σε ελκυστικές τιμές.  

Επιπλέον  το έργο Τhetis παρέχει διαμερίσματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης συμπεριλαμβανομένου χώρου στάθμευσης, ανελκυστήρα και αποθηκευτικού χώρου για κάθε διαμέρισμα. 

Σημαντική παράμετρος  είναι και η περιοχή αφού λόγω της τοποθεσίας του μπορεί να προσφέρει ανέσεις και ευκολίες στην καθημερινότητα.

Irida Residences

To συγκρότημαIrida Residences τοποθετείταιστηνπεριοχή του Παραλιμνίου. Το έργο είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά υλικά, με προσοχή στην ποιότητα και την κάθε λεπτομέρεια, στοχεύοντας στην άνεση και την κομψότητα. Περιέχει4πολυτελείςδιαμερίσματα, 3 υπνοδωματίων και απευθύνεται κυρίως σε νέα ζευγάριακαι οικογένειες για σκοπούς μόνιμης κατοικίας. Ο χώρος είναι άνετος και είναιιδιαίτεραδιαμορφωμένο σε  open plan διαμόρφωση και το κάθε διαμέρισμα είναι στα 175τ.μ. συμπεριλαμβανόμενης και της βεράντας. Τα διαμερίσματα ακολουθώντας τα δεδομένα του σήμερα, είναιυψηλής ενεργειακής απόδοσης [ Α+]. 

 

Τα θετικά στοιχείατουIrida Residences είναι το ότι τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρο roof garden, ιδανικά για τα ζεστά απογεύματα και βράδια του καλοκαιριού, καθώς και μαγευτική θέα, βλέποντας τη θάλασσα του Πρωτάρα. Επιπλέον,διαθέτηχώρος στάθμευσης, ανελκυστήρας και αποθήκη για κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά. 

ΗΗomemake, θα συνεχίσει να ανοίγει δρόμους, κατασκευάζοντας πρωτότυπα, ποιοτικά και καινοτόμα έργα, τα οποία θα καλύπτουν τα πραγματικές ανάγκες των πελατών της.